Välivainion Tukikohdassa järjestetään 4. – 5. elokuuta uusi urbaanin kulttuurin tapahtuma, Varjofestivaali.

Kahden päivän aikana festivaaleilla esiintyy 20 artistia, kolmella eri lavalla. Perjantaina lavalla nähdään Yona, Evelina, Sini Sabotage, Elias Gould, Gasellit, Tuuttimörkö, Vesta, Draama Helmi, Katujen Äänet, Deposit Man ja Ehkä. Varjofestivaalin lauantain esiintyjät ovat Samuli Putro, Stig, Tippa-T, Asa & band, Ville Leinonen, Kauriinmetsästäjät, Töölön ketterä, Risto ja Lieminen.

Tapahtuman taiteellisena johtajana toimii valokuvaajana ja Bättre Folk -festivaalin isäntänä tunnettu Aki Roukala.  ”Varjon ohjelma on ennakkoluuloton sekoitus urbaania kulttuuria ja tämän hetken mielenkiintoisimpia artisteja, joiden takia ei enää tarvitse matkustaa Oulusta Helsinkiin, Turkuun tai Tampereelle. Varjon artistit ovat kirsikat kakun päällä”, Roukala toteaa.

Myös oululaiset alakulttuurin yhdistykset Paskakaupunni ry sekä LaavUnit ry tuovat oman lisänsä ohjelmistoon: esimerkiksi LaavU järjestää molemmille illoille isoon sirkustelttaan aitoa reivimeininkiä. Monipuolisen musiikkitarjonnan lisäksi festivaalilla on esillä katutaidetta, -tanssia ja -ruokaa.

”Halusimme luoda tapahtumaan yhteisöllistä henkeä, ja ottaa mukaan kaikenlaisia pieniä ryhmiä, jotka luovat kaupunkikulttuuria Oulussa”, kertoo Varjofestivaalin tuottaja, Pro Piknik Festivals Oy:n Johanna Vuorela.

 

Lipunmyynti

Lipunmyynti alkaa perjantaina 31.3. klo 9:00

Yhden päivän liput ennakkoon 38,50 € (sis. Lippupisteen palvelumaksun)
Kahden päivän liput 53,50 € kpl (sis. Lippupisteen palvelumaksun)

Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipaikoista (Sokos Herkku Kioski, R-Kioskit), puhelinpalvelusta 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm) ja netistä osoitteesta www.lippu.fi.

Ennakkoliput myynnissä myös 45 Specialissa, ilman lipunmyyjän palvelumaksua! Yhden päivän liput Nelivitosesta ennakkoon hintaan 35,00 € ja kahden päivän liput 50,00 €.

 

Lisätiedot

Lue lisää: Varjofestivaali.fi