Rotuaari Piknikin ensi kesän ohjelma on valmis. Oulun Rotuaarilla 12.-15.7.2017 järjestettävän kaupunkifestivaalin esiintyjät ovat järkiään Suomen tämän hetken suosituimpia artisteja.

Avausiltana keskiviikkona Oulun keskikaupungin puutarhajuhlassa esiintyvät JVGAntti Tuisku ja Mikael Gabriel. Torstaina Rotuaarin lavalle nousevat Kaija Koo, Chisu ja Jenni Vartiainen. Perjantaina vuorossa ovat Sanni, Anna Puu ja Pete Parkkonen. Päätösillan lauantain hittisikermän tarjoilevat Juha Tapio, Anssi Kela ja Lauri Tähkä.

”Olimme artistien suhteen hyvissä ajoin liikkeellä. Meillä oli ajatuksissa unelmakattaus, ja sellainen siitä myös tuli. Tällä kertaa saimme kaikki, ketkä halusimme”, promoottori Ilpo Sulkala Pro Piknik Festivals Oy:stä toteaa.

”Kun Pete Parkkonen vielä otti sunnuntai-iltana voiton Tähdet, tähdet -kilpailussa, oli kaikki kohdallaan.”

Rotuaari Piknikin päiväkohtaisten lippujen ennakkomyynti alkaa torstaina 1.12. klo 9. Joulukuun ajan lippuja saa 37,50 euron (sis. Lippupisteen palvelumaksun) tarjoushintaan. Tammikuun alusta lähtien normaalihinta on 41,50 euroa (sis. Lippupisteen palvelumaksun). Portilta liput maksavat 47,00 euroa.

– –

Rotuaari Piknik 2017

Keskiviikko 12.7.

JVG
ANTTI TUISKU
MIKAEL GABRIEL

Torstai 13.7.

KAIJA KOO
CHISU
JENNI VARTIAINEN

Perjantai 14.7.

SANNI
ANNA PUU
PETE PARKKONEN

Lauantai 15.7.

JUHA TAPIO
LAURI TÄHKÄ
ANSSI KELA