Keskiviikkona alkavan Rotuaari Piknikin lipunmyynti on vilkastunut tapahtuman lähestyessä. Näillä näkymin kaupunkifestivaalin torstai-ilta tullaan myymään loppuun jo ennakkoon,  joten Kaija Koon, Juha Tapion ja Anssi Kelan keikalle mielivien kannattaa toimia nopeasti. Myös kolmen muun illan artistit tuntuvat kiinnostavan.

”Rotuaari Piknik on siinä mielessä hyvä tapahtuma, että asiakas maksaa vain ykkösluokan artisteista ja saa, mitä haluaa”, festivaalitirehtööri Ilpo Sulkala toteaa.

“Saman genren artistit on aina pyritty sijoittamaan samoille illoille. Tänä vuonna keskiviikko on selvästi rokimpi, torstaina on iskelmäpopin vuoro, perjantai on täynnä naisenergiaa, ja lauantaina pureudutaan suomalaisuuden ytimeen.”

Rotuaari Piknikin avajaisillan keskiviikon ohjelmassa on erityisen mielenkiintoista se, että yleisö on saanut äänestää ja valita Ismo Alangon esittämät biisit. Alanko yhtyeineen on luvannut kunnioittaa biisilistaäänestyksen tulosta täydellisesti.

17. kertaa järjestettävän kaupunkifestivaalin juontaa keskiviikosta perjantaihin stand up -koomikko Zaani, ja lauantaina mikin varressa jatkaa radioääni Mika Kuki.