Ensi kesän Rotuaari Piknikin ohjelma on valmis. Oulun Rotuaarilla 13.-16. heinäkuuta järjestettävän kaupunkifestivaalin mielenkiintoisimpia tapauksia on varmasti se, kun samaisessa tapahtumassa monta kertaa PMMP:n riveissä keikkailleet Paula Vesala ja Mira Luoti esiintyvät soolona samana iltana. Naisenergiaa pursuavan perjantain täydentää Erin.

Keskiviikkona Rotuaarin lavalle nousee aiemmin julkistettujen Ismo Alangon ja J. Karjalaisen lisäksi suomirockin uusi komeetta Tiisu. Torstaina Kaija Koo ja Juha Tapio saavat seurakseen niin ikään Vain elämää -ohjelmasta uutta potkua uralleen saaneen Anssi Kelan. Ja päätösiltana lauantaina ikisuosittujen Yön ja Popedan lisäksi juhlakansaa viihdyttää Miia Nuutilan sanoituksia tummasävyiseksi poprockiksi pukeva oululainen Tuohimaa.

Loppuvuodesta alkaneessa ennakkomyynnissä kesän Rotuaari Piknikiin on myyty noin tuhat lippua.

”Lippuja on myyty tasaisesti jokaiselle festaripäivälle, mikä on hyvä merkki. Se kertoo siitä, että ohjelmisto on tasapainoinen ja monipuolinen”, promoottori Ilpo Sulkala Pro Piknik Festivalsista toteaa.

Rotuaari Piknikin iltakohtaiset liput maksavat 37,50 euroa sisältäen palvelumaksun. Lippuja voi ostaa Lippupisteen ja Tiketin verkkokaupoista, puhelinpalvelusta ja myyntipisteistä.