Oulun keskikaupungin puutarhajuhlaan Rotuaari Piknikkiin on myyty enemmän ennakkolippuja kuin tavallisesti tähän aikaan kesästä. Juha Tapion, Anssi Kelan ja Lauri Tähkän tähdittämän päätösillan lauantain VIP-liput on jo myyty loppuun, ja saman illan perusliput alkavat nekin käydä vähiin.

12.-15.7. järjestettävän kaupunkifestivaalin muut esiintyjät ovat JVG, Antti Tuisku ja Mikael Gabriel keskiviikkona, Kaija Koo, Chisu ja Jenni Vartiainen torstaina, ja Sanni, Anna Puu ja Pete Parkkonen perjantaina.

”Minun mielestäni Piknikissä on nyt kaikkien aikojen paras ohjelmisto, ja se tietysti näkyy myös lipunmyynnissä. Lippuja on mennyt tasaisesti kaikille illoille. Jos tahti jatkuu samana, tästä tulee kaikkien aikojen paras Piknik-vuosi”, festivaalitirehtööri Ilpo Sulkala toteaa.

Tänä kesänä Rotuaari Piknikin yleisöpainetta helpotetaan jatkamalla festivaalialuetta Rotuaarin lavalta Oulun tuomiokirkon suuntaan. Yleisökapasiteettiin laajennus ei vaikuta. Uudelle alueelle sijoitetaan ruokakojuja, erikoisbaareja sekä VIP-alue omine myyntipisteineen ja WC:ineen. 98 euron hintaiseen VIP-lippuun sisältyy Ravintola Puistolan toteuttamana kolmen ruokalajin illallinen.

Tavalliset iltakohtaiset liput maksavat ennakkoon 41,50 euroa (sis. Lippupisteen palvelumaksun). Portilla hinta on 47,00 euroa.

Rotuaari Piknik 2017

Ke 12.7. JVG / Antti Tuisku / Mikael Gabriel
To 13.7. Kaija Koo / Chisu / Jenni Vartiainen
Pe 14.7. Sanni / Anna Puu / Pete Parkkonen
La 15.7. Juha Tapio / Anssi Kela / Lauri Tähkä