Rotuaari Piknik 2017

ENNAKKOLIPUT
Portit avataan klo 18:30. Ota lippusi valmiiksi esille portille tullessa. Jos sinulla on mobiililippu, suurenna lipun QR-koodi laitteesi näytölle. Lippu tarkistetaan, jonka jälkeen voit mennä sisään. Lippua ei automaattisesti vaihdeta rannekkeeksi, vaan voit hakea sellaisen erikseen mikäli haluat poistua alueelta kesken tapahtuman ja palata vielä takaisin. Ennakkolipun ostaneille on oma jono pääportilla (Kauppurienkadun / Mäkkärin puoleinen portti).

Huomio! Neljän päivän liput vaihdetaan rannekkeeksi heti lipuntarkistuksen jälkeen pääsisäänkäynnillä (Mäkkärin puolella)! Anna portilla tarkistettu lippusi rannekkeenvaihtopisteelle.

VIP
VIP-lipun ostaneille on oma sisäänkäynti 2.portilta, joka sijaitsee Pakkahuoneenkadulla . VIP-liput vaihdetaan rannekkeeksi ja saat samalla VIP-passin. VIP-alue avataan jo klo 17:00. VIP-lippuun sisältyy ruokailu, katsothan lipustasi, kumpaan kattaukseen sinulle on varattu paikka (kattaukset klo 18 ja klo 19).

LIPUN OSTAMINEN
Voit ostaa päivän festivaalirannekkeen portin vieressä olevasta lippukopista. Lipunmyynti alkaa klo 18:30. Lauantaille myydään portilta enää vain 40 lippua jonojärjestyksessä. Lipun hinta 47,00€. Ostorajoitus 1 lippu / hlö.

RUOKA JA JUOMA
Festivaalialueelle ei saa tuoda omia juomia. Alueella on tarjolla ravintolapalveluita, myös ruokakojuja. Street food –tyyliin festarikansaa on ruokkimassa ravintolat Zivago, Puistola ja ParkBuffet. Ruokamaailma sijaitsee VIP-alueen vieressä uudella lisäalueella. Park Buffetin koju on lavaa vastapäätä ison baariteltan vieressä.

TURVALLISUUS
Portilla tarkastetaan kaikki laukut, sekä suoritetaan satunnaisotannalla henkilötarkastuksia. Henkilöllisyystodistus on esitettävä pyydettäessä (ikäraja on K18). Festivaalialueelle ei saa tuoda juomia, teräaseita tai muutakaan aseita tai vaaralliseksi luokiteltuja esineitä. Huom! Festivaalialueelle EI saa tuoda sateenvarjoja. Sadetakkeja ja korvatulppia on myynnissä baariteltoilla.

ALUEKARTTA

Klikkaa kartta suuremmaksi

 

Festivaalit & konsertit – useimmin kysytyt kysymykset:

Saako tapahtuma-alueelle tuoda omat juomat?

Ei saa, mutta juomista voi ostaa kaikista tapahtumista.

Saako tapahtuma-alueella tupakoida?

Kaikissa tapahtumissa on omat tupakointialueet, missä voi nauttia savukkeita.

Saako ulkotapahtumiin tuoda sateenvarjoa?

Sateenvarjojen tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty, sillä ne voivat häiritä näkyvyyttä lavalle ja saattavat aiheuttaa vaaratilanteita.

Saako Pikkujoulu Piknikiin ja Rotuaari Piknikiin osallistua alaikäisenä?

Ei valitettavasti. Ikäraja festivaalialueella ja useimmissa muissa tapahtumissamme on 18, ellei toisin mainita.

Pystyykö alueella kulkemaan pyörätuolilla?

Kyllä, festivaalialueella on esteetön kulku, ja katsomon etuosassa on varattu alue pyörätuoleja varten.

Tarvitseeko saattaja erillistä pääsylippua?

Ei tarvitse.

Hukkasin huivini tapahtumassanne. Mistä voin kysellä sitä takaisin?

Löytötavaroita voi kysellä tapahtuman jälkeen Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluista.