Rotuaari Piknikin ohjelmaa täydentävät tänäkin vuonna 45 Specialissa järjestettävät jatkoklubit.

Perjantaina 15.7. jatkoklubilla nähdään mielenkiintoisia ulkomaanvieraita, kun legendaarisen Georgia Satellites -yhtyeen nokkamies ja perustaja Dan Baird tuo Homemade Sin -bändinsä Ouluun. Tanakkaa rock’n’rollia soittavan kokoonpanon muut jäsenet ovat Georgia Satellitesin rumpali Mauro Magellan, Jason & The Scorchersista tuttu kitaristi Warner Hodges ja basisti Micke Nilsson.

Keskiviikkona 13.7. jatkobileissä esiintyy Jukka Takalo, torstaina 14.7. on vuorossa Aki Louhelan Tom Jones Tribute Show, ja lauantaina 16.7. bailataan Rokkidiskon ja Studio45:n tahtiin. Tuttuun tapaan kunkin illan Piknik-rannekkeella pääsee ilmaiseksi 45 Specialin jatkoklubeille.

Tänä kesänä Rotuaari Piknikin palveluihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Täysin uutta festivaalialueella ovat Laplandia-lounge ja erikoisolutpiste, jossa on tarjolla sekä Hartwallin pienpanimo-oluita että paikallisten pienpanimoiden Maistilan ja Sonnisaaren tuotteita, muun muassa Sonnisaaren panema nimikko-olut Piknik Saison. Alueen ravintolateltoissa on myös aiempaa kattavampi viinitarjonta.

– –

Rotuaari Piknikin koko ohjelma:
Ke 13.7. J. Karjalainen / Tiisu / Ismo Alanko + Jukka Takalo
To 14.7. Kaija Koo / Juha Tapio / Anssi Kela + Tom Jones Tribute Show feat. Aki Louhela
Pe 15.7. Erin / Mira Luoti / Vesala + Dan Baird And Homemade Sin (USA)
La 16.7. Tuohimaa / Yö / Popeda + Rokkidisko & Studio45